2019 Albaraka EFT Ücreti Ne Kadar

2019 Albaraka EFT Ücreti Ne Kadar
9 Ocak 2019 23:08
15
A+
A-

Bankalar arası elektronik fon transferi yurt içi ücretli 2019 yılında ne kadar oldu? 2019 Albaraka EFT ücreti ne kadar en ucuz para gönderme masrafı alan banka ile en pahalıları hangileri ? Eğer hesabınız Albaraka Bankasında ise online EFT ücreti ne kadar, bankadan para transfer ücreti ve Albaraka şubesinden para gönderme masrafı ne kadar? Albaraka para gönderme saatleri geç eft ücretleri ve limitleri hakkında tüm detayları sizin için tek konu altında topladık.

Albaraka Online EFT Ücreti Ne Kadar

İnternet üzerinden mobil bankacılık aracılığı ile EFT işlemlerinizi yapabilirsiniz. Albaraka online EFT ücreti ne kadar diye merak edenlere müjde vermek istiyorum. Cep telefonu uygulaması ve online bankacılık üzerinden yapacağınız EFT işlemlerine ücret alınmamaktadır. Aynı zamanda ATM üzerinden yapacağınız Albaraka EFT işlem ücreti de 0 olarak 2019 yılı için güncellenmiştir. Müşteri hizmetleri üzerinden yapılan EFT işlemleri de yine online işlem statüsünde değerlendirilmektedir. Yani Albaraka müşteri hizmetleri eft ücreti alınmıyor. Telefon ile arayarak ta para gönderim işleminizi yapabilirsiniz. Geç EFT ücreti işlem tutarı 5 TL dir. Albaraka EFT ücreti ödememek için mesai saatlerini tercih edin.

Albaraka Şubeden Para Gönderme Masrafı

Albaraka EFT Ücreti

Şube üzerinden para gönderme her bankada masraflıdır. Albaraka şubeden para gönderme masrafı en düşük bankalar arasındadır. Şube içerisinden kendi hesabınızdaki parayı EFT yapmak isterseniz işlem ücreti 22 TL den başlayarak %0,1 oranında ücretlendirilmekte maksimum 385 TL tutmaktadır. Hesabınız yok ise Albaraka kasadan para gönderme işlemi asgari 27,50 TL den başlayarak binde 1 oranında 385 TL tutarı üst limitine kadar komisyon ücretine tabidir. Bankaya vereceğiniz düzenli EFT ve toplu EFT talimatları işlem başına 3 TL almaktadır.

Bankalar arası EFT işlem ücreti Garanti Bankası 2019 yılında 6,75 TL ile rekor ücrettedir. Bazı bankaların ücretsiz yaptığı işlemler bazı bankalarda faiş fiyatlara yapılmaktadır. Sizin için en uygun bankayı aldıklarını ve verdiklerini bir kesede toplayarak karar veriniz. Albaraka şubeden para gönderme masrafı konusunda pek uygun değil iken Albaraka online EFT ücreri yoktur. Cep telefonundan para gönderme kesintisi yapılmamaktadır. 2019 Albaraka EFT ücreti ne kadar diye merak edenler için para gönderme sınıflarına göre ücretleri detaylıca verdik. Farklı konulardaki düşüncelerinizi bize yorumlar kısmından iletebilirsiniz. Bir diğer yandan katılım bankası olduğundan verdiği faiz oranları düşük olması nedeni ile tercih edilmeyen bankadır. Aynı zamanda bankaya yaptırdığınız tüm zararlar hanenize yazılmakta olup hesabınızda para tuttuğunuz sürece kar yazmaktadır. Benim başıma geldi iki yıl önce kapattığım pos makinem zarar yazmış. Hesabımda olan 126 dolar param habersizce çekildi. Sorduğumda ise toplam zararım 1000 TL üzerinde imiş. Yani hesabınızda para tutmayacak iseniz hesabınıza para girdiği anda banka zarar tahsili adı altında paranızı çekebilir bilginiz olsun.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.