Garanti Bankası Eylül 2021 Kampanyaları

Garanti Bankası Eylül 2021 Kampanyaları
15 Eylül 2021 11:07 | Son Güncellenme: 12 Eylül 2021 11:21
46
A+
A-

Garanti Bankası da diğer bankalar gibi Eylül ayına özel kampanya fırsatlarını siz değerli müşterilerine sunmaktadır. Garanti Bankası’nın en güncel kampanyasından bahsedeceğim.

 Garanti Alışveriş Kredisi 

Garanti Bankasından alacağınız garanti alışveriş kredisi ile anlaşmalı firmalardan 750 TL ile 30.000TL arasında yapacağınız cep telefonu, tablet ve bilgisayar alışverişlerinizde 3 aydan 6 aya kadar, diğer ürün kategorilerinde yapacağınız alışverişlerinizde 3 aydan 36 aya kadar, taksit imkanıyla istediğiniz ürünleri kolay alma fırsatınız var. Bu garanti alışveriş kredisi kapsamında genpa, gittigidiyor, hepsiburada ve n11 den yapacağınız alışverişler taksitlendirilecektir. Çekeceğiniz krediye uygulanacak faiz oranı ise %2,53 olacaktır.

Alışveriş sırasında ihtiyaçlarınızı ertelemeden anında kullanabileceğiniz krediler Garanti BBVA’da bulunmaktadır. Garanti Bankası’nın anlaşmalı firmalarından yapacağınız alışverişlerinizde ister internetten, ister de mağazadan anında kredinizi kullanabilirsiniz.

İhtiyaçlarınızı daha fazla ertelememek adına e-ticaret sitelerinden yaptığınız alışverişlerde istediğiniz ürünleri Alışveriş Kredisi ile kolayca satın alabilirsiniz. Uygun faiz oranları ve esnek taksit imkanlarıyla alışverişlerinizi ertelemek ve istediğiniz ürünlere istediğiniz anda sahip olabilirsiniz.

Hızlı Kredi Süreciyle Evrak İşleriyle Uğraşmayın

Alışveriş Kredisi, anlaşmalı firmalardan satın alacağınız akıllı telefon (cep telefonu), tablet, gibi elektronik cihazlar başta olmak üzere her türlü ürün için uygun şartlarla hızlı çözümler sunuyor. 750 TL ile 30.000 TL arasındaki alışverişlerinizde (Üst limit firma bazında değişiklik göstermekte olup maksimum 30.000 TL dir.) saniyeler içerisinde kredi başvurusu işleminizi gerçekleştirebilir, hayalinizdeki ürüne kolayca sahip olabilirsiniz. Üstelik 36 aya varan taksit imkânı ve uygun faiz oranlarını da Alışveriş Kredisi ile banka size sunmaktadır.

Öncelikli İhtiyaçlarınız İçin Uygun Kredi

Akıllı telefon veya laptop gibi elektronik cihazlar günümüzde lüks tüketimden çok öncelikli ihtiyaç halini almış durumda. Gündelik yaşamda ve iş hayatında her an ihtiyaç duyduğumuz bu ürünleri satın almak için Alışveriş Kredisi, her bütçeye  uygun kredi çözümlerini sunuyor. Üstelik cep telefonu veya akıllı telefon gibi ürünlerde sunulan taksit imkanları bu ürünlerdeki peşin ödeme zorunluluğunu ortadan kaldırıyor. Yalnızca birkaç kolay adımla kredi başvurusu işlemlerinin yapılabildiği Alışveriş Kredisi, bankaya gitmeye gerek kalmadan evinizin konforunda alışveriş işlemlerinizi gerçekleştirebilmenizi sağlıyor.

Kampanya şartları ve detayları şöyledir:

Türkiye’nin en büyük e-ticaret siteleriyle anlaşması bulunan Garanti BBVA, yalnızca elektronik cihazlar özelinde değil, her türlü ürün kategorisinde yapacağınız alışverişlerinizde yanınızda! Cep telefonu, tablet veya bilgisayar ürünlerinde 3 aydan 6 aya kadar taksit imkânı sunulurken, diğer ürün kategorilerinde 3 aydan 36 aya kadar geniş bir yelpazede taksit yaptırma fırsatı sizleri bekliyor.

Alışveriş Kredisi ile yapacağınız online alışverişlerinizde sizden herhangi bir sigorta/tahsis ücreti ve  gelir belgesi gibi evraklar istenmiyor.

Hızlı Başvuru ile Anında Kredi

Alışveriş Kredisi, hem zamandan hem de bütçenizden tasarruf etmenizi sağlıyor. Siz de geniş taksit imkanları ve hızlı kredi sürecinin avantajlarından yararlanmak istiyorsanız, anlaşmalı firmalardan yapacağınız alışverişlerde Alışveriş Kredisi hizmetini kullanabilir, almak istediğiniz ürünlere ertelemeden sahip olabilirsiniz.

Kampanya Detayları

Garanti BBVA müşterisi gittigidiyor.com, N11, Hepsiburada, medimarkt ve genpa.com.tr üzerinden “Alışveriş Kredisi ile Ödeme” seçeneğini seçerek Garanti BBVA Mobil veya Garanti BBVA İnternet Bankacılığı’ndaki kredi başvuru ekranına yönlendirilir.

  • Hepsiburada da Apple Watch ürünlerinde yapacak olduğunuz alışverişlerinizde 24 ay vade 1,79 % faiz oranı ile Alışveriş Kredisinden yararlanabilirsiniz.
  • Başvuru sırasında girilen kredi tutarı minimum satın alınacak sipariş tutarı kadar olmalıdır. Kullanılabilecek maksimum kredi tutarı 30.000 TL’dir. (Üst limit firma bazında değişiklik göstermekte olup maksimum 30.000 TL dir). Kredi vadesi cep telefonu, tablet ve bilgisayar alışverişlerinde 3-6 ay aralığında, diğer ürün kategorilerinde 3 aydan 36 aya kadar seçilebilir.
  • Kredi başvurusunun olumlu sonuçlanması durumunda kredi belgeleri Garanti BBVA İnternet/Mobil üzerinden onaylanarak kredi tutarının hesaba aktarılması sağlanır.
  • Kullanılan kredi tutarı müşterinin kredili sanal kartına otomatik olarak tanımlanır.
  • Müşteri ödeme onayı vererek kredi tutarının ilgili e-ticaret sitedeki alışverişinde kullanılması için aktarılır.
  • Kredi ile yapılan alışverişlerde müşteriden sigorta, tahsis ücreti ve gelir belgesi talep edilmez.
  • Müşterinin ihtiyaç kredisinin olumsuz sonuçlanması durumunda müşteri alışverişini ödemeye kredi ile devam edemez. Tekrar ilgili e-ticaret sitesi sayfasına yönlendirilir ve alışverişini tamamlaması için başka bir ödeme yöntemi seçmesi gerekir.

Garanti BBVA İnternet/Mobil parolası ya da Garanti BBVA Mobil uygulaması olmayan müşterileri için;

  • Garanti BBVA Mobil uygulamasını, mobil cihazlarınızdan App Store veya Google Play Store’u ziyaret ederek indirebilir ve henüz parolanız yoksa uygulamayı indirdikten sonra uygulama üzerinden Garanti BBVA kredi kartı/banka kartınızın şifresini kullanarak parolanızı kolayca alabilirsiniz.
  • Kampanya kapsamında cep telefonu, tablet ve bilgisayar alışverişlerinizde 3 aydan 6 aya kadar, diğer ürün kategorilerinde yapacağınız alışverişlerinizde 3 aydan 36 aya kadar  maksimum 30.000 TL tutarlı kredi kullanılabilir. (Üst limit firma bazında değişiklik göstermekte olup maksimum 30.000 TL dir). Kampanyadan sadece Garanti BBVA bireysel müşterileri yararlanabilir, kredi başvuruları Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA İnternet Bankacılığı’ndan yapılabilir. Garanti BBVA İnternet/Mobil’i olmayan müşterilerin ve herhangi bir belge eksikliği olan müşterilerin şubeden işlemlerine devam etmesi gerekmektedir. Onaylanan kredi tutarı, satın alınan ürünün tutarından daha düşük olması durumunda, müşteri alışverişini kredi ile tamamlayamamaktadır.
  • Garanti BBVA İnternet Bankacılığı’ndan kredi kullanımı için, başvuru sahibinin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, Garanti BBVA müşterisi olması, Banka sisteminde nüfus cüzdanı bilgileri ile imzasının bulunması gerekmektedir.

 “Sigorta ve Vergi Dahil Ücretler Toplamı”, tahsis ücreti, vergi ve sigorta priminden oluşmaktadır. Tahsis ücreti ve sigorta ücreti kampanya kapsamında bulunmamaktadır.  Yıllık maliyet oranı olarak ifade edilen oran efektif yıllık faiz oranıdır. Kredinin toplam maliyeti kredi taksitlerinin toplamıdır.

 Garanti Bankası faiz oranını, ücret tutarlarını ve vadeyi değiştirme hakkını saklı tutar. Bu kampanyadan faydalanma koşulu müşterinin risklilik durumuna göre değişebilir. Kampanya kapsamında sadece anlaşmalı firmalardan alışveriş sırasında kredi kullanılabilir. Bu kampanya Garanti Bankasının diğer kampanyalarıyla birleştirilememektedir.

Nakit sıkıntınız varsa bu avantajları kullanarak ihtiyaçlarınızı gidermek yerinde bir karar olacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.