Yapı Kredi Wordcard Kart Borcu (Ekstre) Taksitlendirme

Yapı Kredi Wordcard Kart Borcu (Ekstre) Taksitlendirme
23 Şubat 2020 15:32 | Son Güncellenme: 24 Şubat 2020 23:56
409
A+
A-

Kredi kartı günlük harcamalarımızın vazgeçilmesi haline geldi. İnsanlar çoğu harcamalarında nakit para kullanmak yerine kredi kartlarını kullanmayı tercih ediyorlar. Olması gerekenden fazla harcamalar yapılması, kredi kartlarının bireyin ödeme gücünün üzerinde limite sahip olması ve dolayısıyla boyundan büyük bir borcun altına girmeleri ile kişiler artık kredi kartı borçlarını ödeyemez hale gelmektedir. Borcunu ödeyemedikçe eklenen faizler ile birlikte ödenmesi gereken borç gün ve gün artış göstermektedir. Tüm bunların doğrultusunda devlet kredi kartı borçlarını taksitlendirme imkanı sundu. Çoğu insan ödemek zorunda olduğu borcu peşin olarak ödeyemediğinden dolayı bu sorunlar giderek büyümekteydi. Bu yüzden taksitlendirme işlemi borcunu ödemekte zorlanan insanlara büyük kolaylık sağlamaktadır. Bunun yanı sıra insanlar borcunu düzenli olarak ödeyemediğinden hatta borcunu hiç ödeyemediği için kredi notu düşüyor belki de kara listeye düşüyorlardı. Bu uygulama sayesinde kara listeye düşmenin önüne de geçilmiş oldu. Kara listeye düşmeden, kredi notunuzu düşürmeden kredi kartı borcunuzu taksitlendirerek borcunuzu ödeme imkanı bulabilirsiniz. 

Peki Yapı Kredi Wordcard kredi kartı borcunun taksitlendirilmesi nasıl gerçekleşiyor? Bu uygulamadan kimler yararlanabilir? Yararlanabilmek için nasıl başvuru yapabilirsiniz? Bu yazımızda tüm bu soruların cevaplarına yer vereceğiz.

Yapı Kredi Bankası Kredi Kartı Boru Yapılandırma 

Önüne geçilemeyen, uzayıp giden kredi kartı borçlarına son vermek için adım atan bankaların bir tanesi de Yapı Kredi Bankası oldu. Ödenemedikçe faiz gelen ve daha da ödenemez hale gelen borçları taksitlendirme imkanı sunuluyor. Üstelik ödenmesi zor borçlara 72 aya kadar ödeme süresi sağlıyor. Taksitlendirme hakkında detaylı bilgi alabilmek için müşteri hizmetleri ile iletişime geçmelisiniz. 0 850 222 0444 veya 444 04 48 numaralarından ulaşabilirsiniz. 

Yapı Kredi Wordcard Kart Borcumu Nasıl Taksitlendirebilirim?

Eğer bir Yapı Kredi Bankası kullanıcısı iseniz ve kredi kartı borcunuzu ödeyemiyorsanız borcunuzu taksitlendirme seçeneğini düşünmenizi tavsiye ederiz. Bu taksitlendirme işlemeni gerçekleştirmek için şu adımlardan geçmelisiniz; 

  1. Öncelikle bir kredi kartı sahibi olarak ne kadar borcunuzun olduğunu hesaplamalısınız.
  2. Kullanılan kartın kara listeye veya borç takibine alınmamış olmasına dikkat etmelisiniz. 
  3. Toplam borcunuz ne kadar? Ödeme planı nasıl yapılabilir?
  4. Gereken bilgiyi aldığınızda herhangi bir Yapı Kredi şubesinden taksitlendirme başvurusunda bulunabilirsiniz.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.