2020 Yılı MTV Ödemeleri Banka Hesabından Nasıl Ödenir?

2020 Yılı MTV Ödemeleri Banka Hesabından Nasıl Ödenir?
27 Aralık 2019 22:24 | Son Güncellenme: 2 Ocak 2020 10:26
4
A+
A-

2020 yılı geldikçe vatandaşların aklında MTV olarak kısaltılan Motorlu Taşıtlar Vergisinin nasıl ödeneceği sorusu gelmektedir. Sizlere bu yazımızda MTV ödemelerinizi banka hesaplarınızdan nasıl gerçekleştirebileceğinizi göstermeye çalışacağız. Eğer kredi kartı ile ödeme gerçekleştirecekseniz, banka hesabınızla iletişime geçebilir ve makalelerimizden biri olan MTV kredi kartı taksitleri veren bankaları öğrenebilirsiniz. 

MTV ödemelerinizi banka hesabınızdan yapmak için, bankanızın uygulaması üzerinden, bankalarınızın ATM şubelerinden, banka şubelerinden, internet sitesi üzerinden gerçekleştirmeniz mümkündür. Bununla birlikte vergi dairesinin kendi uygulaması üzerinden de ödemelerinizi gerçekleştirmeniz mümkün olmaktadır. Şimdi madde madde bu konular hakkında bilgi vermeye çalışacağız. 

Uygulama Üzerinden MTV Taksitleri Ödeme 

Uygulama üzerinden MTV taksitlerini ödemek isterseniz, öncelikle uygulamanızı açmanız ve şifrenizi girmeniz gerekiyor. Daha sonra ödemeler kısmına gelip MTV Motorlu Taşıtlar Vergisi kısmını tıklamanız gerekir. Bu şekilde geldikten sonra ödeme kısmında sizlere iki seçenek sunulacaktır. Biri vadeli hesap üzerinden işlemi gerçekleştirme olurken diğeri ise kredi kartı üzerinden bu işlemi gerçekşetirmektedir. Eğer kredi kartı üzerinden ödeme yapmak istiyorsanız, bankanız eğer taksit uyguluyorsa, taksit işlemini de gerçekleştirebilirsiniz. 

ATM Üzerinden MTV Taksitleri Ödeme 

ATM’ye kredi kartınızı takmalısınız. Daha sonra şifreleri girip ödemeler kısmına tıklayın ve oradan MTV kısmını işaretlemelisiniz. Böylelikle ATM üzerinden de rahatlıkla MTV ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz. 

MTV ödemeleri konusunda sorun yaşarsanız, bankanız ile iletişime geçmenizi öneririz. 

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.