2020 Yılı MTV Ödemelerine Taksit Yapan Kredi Kartları

2020 Yılı MTV Ödemelerine Taksit Yapan Kredi Kartları
27 Aralık 2019 22:22 | Son Güncellenme: 31 Ocak 2020 17:18
15
A+
A-

Bazı bankalar 2020  yılında MTV ödemelerinde taksit yaparak müşterilerine avantajlar katmaktadır. Bu yazımızda da MTV ödemeleri hakkında önemli bilgiler vermeye çalışacağız. 

2020 MTV hesaplama işleminde aracınızın yaşı önemli bir noktadır. Aracınızın yaşı, motor hacmi ve cinsi üzerinden hesaplama yapılır. Eğer engelli vatandaşlar arasındaysanız, MTV vergi taksitlerinden muaf olabilme durumu bulunmaktadır. Bunun için ilinizde bulunan yetkili makamlara giderek konu ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.

2020 yılı itibariyle MTV ödemelerinizde taksit yapan bankalar ve kredi kartları aşağıda verildiği gibi olmaktadır. 

2020 MTV Ödemelerine Taksit Yapan Kredi Kartları

2020 MTV ödemelerine taksit yapan kredi kartları genellikle, 2 ve 3 taksitle kolaylaştırılabilmektedir. Dijital bankacılık kullanan bazı bankalar ise tek çekim ya da iki taksitle ödeme yapabilirsiniz. 

  1. QNB Finansbank Kredi Kartları

QNB Finansbank kredi kartlarıyla birlikte MTV verginizi ödemek isterseniz, iki taksitle rahatlıkla ödeme imkanınız elinizin altında bulunmaktadır. Bununla ilgili detaylı bilgi almak isterseniz QNB Finansbank müşteri hizmetlerini arayarak, kartınızla ilgili detaylı bilgileri öğrenebilirsiniz. 

  1. Akbank MTV Ödeme

Akbank kredi kartı olan Axess kredi kartınız var ise, MTV ödemelerinizde 2 taksit kullanabilirsiniz. 2 taksitle rahatlıkla MTV ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. İnternet üzerinden de direkt bankacılık işlemlerini de gerçekleştirmeniz mümkündür. 

Akbank direkt ödeme ile MTV ödeme yapmak istiyorsanız, sistemden kredi kartı segmesini seçmeniz gerekmektedir. Daha sonra size iki seçenek verilecektir. Bu iki seçenekten birisi peşin çekim tek çekim diğer seçenek ise taksitli ödeme seçeneğidir. Taksitli seçeneğini seçebilirsiniz, böylelikle de kolayca ödeme işlemini gerçekleştirirsiniz. 

  1. Garanti Bankası Bonus Kart İle Ödeme

GarantiPay ödemesi ile ödeme işlemini gerçekleştirirseniz, 30 TL indirim kazanabilirsiniz. Ayrıca Garanti Bankası Bonus kart ile MTV ödemesini yapmak isterseniz iki taksit imkanına sahip olabilirsiniz. 

Ayrıca GarantiPay ile ödeme işlemini gerçekleştirirseniz 3 taksite kadar taksit miktarını rahatlıkla çıkarabilmeniz mümkündür. 

  1. İş Bankası Kredi Kartı İle MTV Ödeme

İş bankasının sahip olduğu kredi kartlarıyla MTV ödemesi yapmak isterseniz, 200 TL üzeri ödemelerinde 3 taksite kadar taksit miktarını çıkarılabilecektir. İşcep ve internet şubesi üzerinden internet sitesine giriş yaparsanız bu konu ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz. Bunun için bankayla iletişim içerisine girmeniz gerekmektedir. 

  1. Yapı Kredi World Kart MTV Ödemeleri

Yapı kredi World kart sahibi iseniz, bu kart ile birlikte ödeme işlemi yapacaksanız, 3 aya kadar taksit imkanına sahip olmanız mümkün olmaktadır. 

  1. Ziraat Bankası Combo Kredi Kartı MTV Ödemeleri

Eğer Ziraat Bankası Combo kart sahibi iseniz, bu kart ile birlikte MTV ödemelerinizi 1000 TL üzeri ödemelerinizde 3 taksite kadar taksit çıkarılabilmektedir. Ayrıca Ziraat Bankası ile iletişime geçerek konu ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.